Arna Loonstra - Gespreksgroep

n arnaArna Loonstra (1959) is verlies- en rouwbegeleider en creatief ondernemer in de kunstsector.

Leren omgaan met de veranderde situatie. Hierover praten met mensen die korter of langer geleden ook iemand verloren hebben. Het gesprek staat onder leiding van Arna Loonstra. De uitwisseling is gericht op verheldering van het proces, inzicht verwerven en het stimuleren van uw zelfredzaamheid. De onderwerpen die besproken worden, sluiten aan bij de ervaringen van de deelnemers. Herkenning en erkenning kunnen belangrijk en steunend voor u zijn.
De groep komt om de week bijeen op drie op donderdagavonden van 19.30 uur tot 22.00 uur op Geertekerkhof 3 in Utrecht. De gespreksgroep bestaat uit maximaal 5 deelnemers.

Arna geeft ook begeleiding per telefoon en per mail. Daarnaast kunt u bij haar terecht voor individuele gesprekken bij haar thuis (binnenstad). In haar atelier kan ze u begeleiden bij het maken van een herinneringsobject.

Voor meer informatie: www.ruimtevoorrouw.nl.

r arna"Het sprak me aan om met anderen in groepsverband uit te wisselen. En wat ik hoopte gebeurde... verdieping en het integreren van de nieuw verworven inzichten in mijn eigen leven. De groep die vijf keer bij elkaar kwam was heel erg divers. We werden gastvrij onthaald en de sfeer was prettig ontspannen met respect voor ieders inbreng. Verschillende manieren om met de thematiek bezig te zijn werden aangeboden. Het resultaat voor mij is, dat ik nu alleen verder kan". 

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin