Geliefde kleding verwerken

n beatrijsBeatrijs Wind (1961) is beeldend kunstenaar en verlies- en rouwbegeleider.

Beeldend kunstenaar Beatrijs Wind helpt u van kleding van uw dierbare een mooie herinnering te maken. Een troostgewaad kan klein of groot zijn. Gemaakt uit een kledingstuk of een combinatie van meerdere stukken. Om aan te trekken, vast te houden, aan de muur te hangen, of af en toe uit de la te halen en tegen uw wang te leggen.

Met welke kledingstukken uit de kast zou u iets willen doen? Beatrijs helpt u met het maken van een concreet plan. Daarna maakt u samen afspraken hoe de uitvoering tot stand gaat komen; in opdracht, samen of met wat begeleiding.

Voor meer informatie: www.troostgewaden.nl.

r beatrijs"Ik kwam op het idee om een rebozo (Mexicaanse sjaal) te maken, omdat iemand me vroeg wat ik nu het meest miste na het overlijden van mijn man. Ik antwoordde gelijk: zijn armen om me heen. Wanneer ik deze sjaal om me heen heb die gemaakt is van stukken van zijn kleding, voel ik hem en zijn liefde voor mij om me heen. Ik vond het erg prettig om met Beatrijs te spreken over mijn man en over ons samen aan de hand van de kleding die ik uitgekozen had en de sjaal die we aan het maken waren".FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin