persoonlijk gesprek

Persoonlijk gesprek

persoonlijkgesprekU kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Als dat beter uitkomt kan het ook in de avond. Een oriënterend gesprek is kosteloos.

Wat kunt u verwachten?

Wij bespreken uw wensen, denken met u mee en dragen ideëen aan. Na het gesprek krijgt u hiervan een verslag met een kosten inschatting. Dit kunt u bewaren in uw uitvaartmap.
We geven u het boekje 'uitvaartwensen' mee, waarin u wensen kunt noteren over de inhoud van de uitvaart (muziek, sprekers, thema's) en aanwijzingen voor uw nabestaanden over vindplaatsen van sleutels, wachtwoorden etc,

Contact

Alting Uitvaarten
Geertekerkhof 3
3511 XB Utrecht

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
030-7850 395 (dag en nacht)

r philip"Gisteren heb ik een wandeling gemaakt met Philip Engelsman. Ik vond het erg prettig en het heeft mij goed gedaan. Ik heb er een prima gevoel aan over gehouden. Dank voor deze attentie en complimenten aan het adres van Philip."

"Weer thuis, met een tevreden gevoel over vanmiddag. Fijn om dit zo te mogen ervaren! De stilte, de symboliek, de aandacht voor dat wat er is.... een ervaring rijker. Ik wil je danken voor dit al en voor je betrokken begeleiding! Heel prettig hoe je het doet!"