wensen vastleggen

Workshop uitvaartwensenwensballon - thaise lampionDe stap, om uw uitvaart met dierbaren te bespreken of uw wensen op papier te zetten, blijkt in de praktijk niet zo makkelijk. Deelnemen aan deze workshop helpt u uw wensen op een rijtje te zetten en daarna met uw dierbare(n) te bespreken. U kunt hen ook meevragen naar de workshop.

Er is plaats voor 10 deelnemers. Met een spelbord en vraagkaartjes wordt u op een speelse, ernstige en filosofische wijze, geïnformeerd over uitvaartmogelijkheden.

De workshop wordt op aanvraag door ons georganiseerd.

r philip"Gisteren heb ik een wandeling gemaakt met Philip Engelsman. Ik vond het erg prettig en het heeft mij goed gedaan. Ik heb er een prima gevoel aan over gehouden. Dank voor deze attentie en complimenten aan het adres van Philip."

"Weer thuis, met een tevreden gevoel over vanmiddag. Fijn om dit zo te mogen ervaren! De stilte, de symboliek, de aandacht voor dat wat er is.... een ervaring rijker. Ik wil je danken voor dit al en voor je betrokken begeleiding! Heel prettig hoe je het doet!"

 

Boekje ‘wensen en aanwijzingen voor mijn uitvaart'

wensenboekjeDit boekje kunt u kosteloos krijgen.

Het boekje biedt u een kapstok om niets te vergeten. Wie moeten er gewaarschuwd worden bij uw overlijden? Wie mogen u verzorgen, welke kleren wilt u aan, waar wilt u opgebaard worden.... Hoeveel u vastlegt, bepaalt u zelf. En als uw uitvaartwensen na verloop van tijd veranderen, kunt u uiteraard een nieuw boekje aanvragen.

 

Wensen vastleggen

Het vastleggen van uw wensen of nadenken over uw uitvaart kan verstandig zijn. Uw eigen gemoedsrust kan ermee gediend zijn of u wilt uw nabestaanden ondersteunen voor als het zover is. Wellicht wilt u hierbij wat hulp? U kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Daarnaast kunt u gratis het boekje ‘wensen en aanwijzingen voor mijn uitvaart’ bestellen en als u graag wat ideeën wilt krijgen, kunt u deelnemen aan de workshop uitvaartwensen.