Hypnotherapeutische sessie

n gertrudeGertrude Hartman (1969) is erkend hypnotherapeur, aangesloten bij beroepsvereniging NBVH.

Hypnotherapie maakt gebruik van trance waardoor u in contact komt met diepere gevoelslagen in uw onbewuste. Het denken verdwijnt naar de achtergrond terwijl u alert blijft. Door contact te maken met dit onbewuste, krijgt u informatie en inzichten waar de ratio geen toegang toe heeft. U kunt op die manier stilstaan bij gevoelens en overtuigingen en u ervaart mogelijkheden om zowel verbindingen los te laten als te herstellen. Dit levert nieuwe energie en ruimte op die u kunt gebruiken in de toekomst.

Ook een gesprek in de praktijkruimte in Utrecht, of bij u thuis, zonder gebruik te maken van hypnose, behoort tot de mogelijkheden. Als therapeut is Gertrude zowel sensitief als down-to-earth. Ook voor het rouwspel 'Alle sterren van de hemel' kunt u bij Gertrude terecht.

Voor meer informatie: www.hartgrondig.nu.

r philip"Gisteren heb ik een wandeling gemaakt met Philip Engelsman. Ik vond het erg prettig en het heeft mij goed gedaan. Ik heb er een prima gevoel aan over gehouden. Dank voor deze attentie en complimenten aan het adres van Philip."

"Weer thuis, met een tevreden gevoel over vanmiddag. Fijn om dit zo te mogen ervaren! De stilte, de symboliek, de aandacht voor dat wat er is.... een ervaring rijker. Ik wil je danken voor dit al en voor je betrokken begeleiding! Heel prettig hoe je het doet!"